Thursday, 5. August 2021.
Unsko-sanski kanton 16° C Scattered Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

19. Januara. 2021. Zanimljivosti
Zelena sedmia u Berlinu – pratite bogat program iz fotelje

Kako je već bilo i najavljeno, zbog epidemioloških mjera 86. Zelena sedmica  u Berlinu bit će održan online, od 20. do 21. januara 2021. godine.

Stočne izložbe, mehanizacija svih vrsta, nebrojno štandova s kulinarskim i drugim specijalitetima iz cijelog svijeta, seminari, poslovni susreti i deseci tisuća posjetitelja sada su stvar prošlosti, a aktualne teme u poljoprivrednoj i prehrambenoj industriji poput ekološke proizvodnje, sigurnosti opskrbe, održivosti, klimatskih promjena, digitalnog svijeta hrane kao i brojne druge, moći će se pratiti uživo putem interneta.

Online, ali bogat program

Svi će se zainteresirani moći pridružiti virtualnom razgledavanju i upoznati proizvođače i izvoznike koji su, da su okolnosti drugačije, trebali predstaviti svoje tvrtke na sajmu.

Međunarodni Zeleni tjedan svake je godine bio mjesto za izlaganje regionalnih proizvoda pod nazivom Brandenburghalle, a posjetitelji su mogli ispuniti anketu iz koje se saznalo koliko su skloni takvoj kupovini. U svojoj digitalnoj verziji, kroz sedam videa bit će predstavljen i ove godine. Kroz primjere dobre praske, svi zainteresirani će moći naučiti kako na police donijeti što više domaćih proizvoda.

Također, u sklopu sajma održat će se i svečana dodjela nagrade Regional Star kojom se promiče marketing regionalnih proizvoda pod održivim aspektima. Nagrada se dodjeljuje u četiri kategorije: inovacija, prezentacija, suradnja i organizacija.

Osim Njemačke, na Zelenom tjednu će kao i svake godine sudjelovati brojne druge zemlje koje će predstavljati proizvođači, tvrtke, političari i ostali.

Podsjećamo, na jubilarnom 85. sajmu bilo je više od 1.800 izlagača iz 72 zemlje svijeta koji su predstavili čak 100.000 proizvoda na impozantnih 118.200 m2.

ZADNJE VIJESTI IZ Zanimljivosti

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision