Tuesday, 23. April 2024.
Unsko-sanski kanton 6° C Moderate Rain
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

12. Marta. 2023. Zanimljivosti
Zanimljive činjenice o bebama koje su rođene u martu

Bebe koje su rođene u martu su itekako posebne. Postoji nekoliko osobina i zanimljivih činjenica koje su karakteristične za martovske bebe.

Ukoliko su u horoskopu Ribe, one su harizmatične, privržene i velikodušne. Imaju veliku maštu i izuzetno su kreativne. Za ljude koje vole će uraditi mnogo više nego što je potrebno.

Ako su pak rođene u znaku Ovna, neće imati bilo kakav problem s tim da uživaju u samoći, iako vole biti u društvu. Prema istraživanju objavljenom na stranici Nacionalne biblioteke medicine, datum rođenja utječe i na navike spavanja.

Naime, utvrđeno je da su djeca rođena tokom proljeća i ljeta “noćne sove”. Drugo istraživanje, koje se nalazi na stranici Science Daily, pokazalo je da bebe rođene u proljeće imaju bolji vid u odnosu na “ljetne” bebe.

One se rađaju kao optimisti. Vrlo je teško poremetiti ih i natjerati da vide negativnu stranu bilo čega. Statistički podaci pokazali su i da je većina ljudi koji se nalazi na dobrim pozicijama unutar velikih kompanija širom SAD-a rođena u martu. S obzirom na to da su izuzetno marljivi radnici, često dođu i do direktorskih pozicija.

ZADNJE VIJESTI IZ Zanimljivosti

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision