Thursday, 28. September 2023.
Unsko-sanski kanton 12° C Clear Sky
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

11. Septembra. 2023. Region
Vučić: Beograd će, za četiri dana u Briselu da insistira na miru i dijalogu

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je juče da Srbiju za četiri dana u Briselu očekuju važni razgovori i da će Beograd, kako je kazao, kao i do sada, insistirati na miru i dijalogu.

U Briselu, za četiri dana, po ranijim najavama evropskih zvaničnika, trebalo bi da bude održana nova runda dijaloga Srbije i Kosova, uz posredovanje Evropske unije.

Vučić je, sumirajući proteklu sedmicu, u objavi na Instagramu, naveo i da će predstavnici Beograda, tada “nedvosmisleno da ukažu da su, kao i do sada, uz Srbe na Kosovu”.

“Baš kao što sam rekao najmlađim oficirima Vojske Srbije – sebe, svoj narod i zemlju možemo da sačuvamo samo snagom, hrabrošću, marljivošću, odgovornošću i ozbiljnošću”, dodao je Vučić.

Podsjetio je na povećenje plata i penzija, kao i druga izdvajanja države.

“I u ovim teškim vremenima, još jednom smo pokazali da država brine o svim našim građanima i razumije brige i probleme sa kojima se susreću”, naveo je Vučić.

On je takođe naveo da vlasti Srbije “naporno i vrijedno rade, kako bi uslovi života bili što bolji i jer samo tako veliki rezulati mogu da budu sačuvani”.

ZADNJE VIJESTI IZ Region

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision