Subota, 27. Marta 2021.
Unsko-sanski kanton 11° C Scattered Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

27. Marta. 2021. Region
Vakcinacija privrednika iz BiH na Beogradskom sajmu

Vakcinacija privrednika i njihovih uposlenika iz BiH, koji su se prijavili za besplatnu vakcinaciju protiv korona virusa, vakcinom Astra Zeneka obavlja se danas na Beogradskom sajmu danas i sutra od 9 do 16 sati.

Na poziv Privredne komore Republike Srpske (PKRS) privrednicima i njihovim zaposlenim da se prijave za besplatnu vakcinaciju protiv virusa korona, prijavilo se 613 osoba iz 165 privrednih društava, saopćeno je iz Komore.

Iz PKRS podsjećaju da je Privredna komora Srbije uz podršku Vlade Republike Srbije obezbijedila putem Komorskog investicionog foruma zemalja zapadnog Balkana (KIF ZB6), čije su članice privredne komore zemalja u regionu, proces imunizacije za privrednike i njihove zaposlene.

Za proces imunizacije na raspolaganju je do 10.000 vakcina, a za vakcinaciju privrednika iz regiona bit će otvorene posebne kabine u okviru Sajma gdje se inače organizuje vakcinacija građana.

Kako u ovom trenutku ne znamo u kojoj hali i odakle će se ulaziti u halu, Privredna komora Srbije će organizovati vidljive info-pultove u okviru Sajma kako bi upućivala privrednike ka mjestu vakcinacije – navodi se u saopćenju.

Kako se pojašnjava, svi koji su na spisku, u skladu sa tim kako organizuju svoj put, moći će da dođu u tom vremenskom periodu i da sačekaju vakcinaciju.

ZADNJE VIJESTI IZ Region

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision