Srijeda, 10. Aprila 2019.
Unsko-sanski kanton 10° C Broken Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

10. Aprila. 2019. Region
U subotu bez protesta, uskoro poziv za Brisel

Građanski pokret “Odupri se 97000” saopštio je da u subotu neće biti protesta u Podgorici, kao i da je od šefa delegacije Evropske unije (EU) u Crnoj Gori Aiva Orava dobio uvjeravanja da će vrlo brzo biti pozvani da posjete Brisel.

Kako su saopštili iz tog pokreta nakon sastanka sa šefom delegacije EU u Crnoj Gori, ove subote neće biti masovnog protesta u Podgorici, ali će gotovo svakodnevno organizovati akcije građanske neposlušnosti.

“Mi smo dali čvrste dokaze da ova vlast ne može da se smjeni na izborima koje organizuje ova vlast”, istakao je jedan od čelnika pokreta “Odupri se 97000” Džemal Perović.

Šefa delegacije EU u Crnoj Gori, posebno je po riječima Perovića, interesovala situacija oko ujedinjenja opozicije i njena saradnja sa pokretom.

“Obećano nam je da će na mnoge adrese u Briselu, na dvadesetak ličnosti i do najvišeg nivoa stići izvještaj sa ovog sastanka. Ja sa ovog sastanka izlazim sa uvjerenjem da ćemo vrlo brzo dobiti poziv za posjetu Briselu”, rekao je Perović.

Perović je najavio i da će skoro svaki dan biti organizovane akcije vidljivosti pokreta Odupri se, ne samo u Podgorici nego i u drugim gradovima.

ZADNJE VIJESTI IZ Region

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision