Saturday, 2. March 2024.
Unsko-sanski kanton 7° C Overcast Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

30. Oktobra. 2022. Bosna i Hercegovina
U BiH poduzeto najviše akcija u regiji u vezi sa Sky aplikacijom

Državno tužilaštvo i policijske agencije u Bosni i Hercegovini podigle su na viši nivo stepen zaštite više državnih tužilaca, među njima i Dubravka Čampare, kao i neimenovanog banjalučkog policajca, čija su ubistva, putem aplikacije Sky, navodno pokušale da organizuju kriminalne grupe

Nakon zaprimljenih informacija o navodnom planiranju ubistva tužioca Dubravka Čampare i načelnika policije u Banja Luci, Tužilaštvo BiH, SIPA i MUP Republike Srpske koordinirano vrše provjere.

Podsjećamo, pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu, po nalogu Tužilaštva BiH, pretresli su jučer popodne državni zatvor u Vojkovićima u potrazi za dokazima planiranog ubistva. Za sada neidentifikovana grupa zatvorenika iz predmeta koji se odnosi na dešifrovanje Sky aplikacije planira ubistvo Dubravka Čampare tužioca u Tužilaštvu BiH i neimenovanog načelnika policije u Banjoj Luci – izjavio je Siniša Kostrešević, direktor policije RS-a. 

Kostrešević je rekao da ubistvo planiraju kao poruka tužiocima u Tužilaštvu BiH. U međuvremenu, pretreseni su i objekti na Sokocu i Han Pijesku. Pronađeno je i oružje kojim je, navodno, ubistvo trebalo biti izvršeno.

ZADNJE VIJESTI IZ Bosna i Hercegovina

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision