Thursday, 30. May 2024.
Unsko-sanski kanton 12° C Scattered Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

14. Novembra. 2023. Zanimljivosti
Šta ste prvo uočili na ilustraciji? Optička iluzija koja pokazuje da li ste hrabri ili kreativni

Optičke iluzije su izazovan i zabavan način testiranja našeg mozga, a uz pomoć ove optičke iluzije možete otkriti da li ste hrabra ili ipak kreativna osoba.

Kako prenosi portala Freshers Live, ova optička iluzija prikazuje dvije životinje, a ona koju prvu uočite otkrit će značajne aspekte o vašoj ličnosti.

Prije svega, ova optička iluzija nema tačan i pogrešan odgovor, a životinje koje biste trebali uočiti su ptica i lav. Vaš odgovor na ovo pitanje može otkriti određeni aspekt vašeg karaktera.

Međutim, važno je napomenuti da ovaj test treba uzeti s rezervom. Svaki je pojedinac drugačiji i ne može se tek tako podijeliti u dvije kategorije. Jedan ovakav test ne može izmjeriti širok raspon ljudskih emocija i težnji.

Lav

Ako ste prvobitno vidjeli njušku lava, to znači da ste hrabra osoba. Veoma ste znatiželjna osoba i imate potrebu da temeljito istražite stvari koje vas zanimaju što ujedno pokazuje želju za boljim razumijevanjem drugih osoba.

Također, veoma ste odgovorna i uporna osoba koja nastoji ispuniti svoje ciljeve. Međutim, niste dovoljno dobri u obavljanju više zadataka istovremeno. Kao najistaknutija osobina je vaša neustrašivost.

Ptica

Ako ste na ovoj ilustraciji uočili pticu koja širi krila, to bi značilo da ste kreativna osoba, ali povremeno možete ostaviti i dojam da ste neodgovorni. Ipak, u ovom slučaju je dobro to što pored kreativnosti, imate snažnu želju da pozitivno djelujete na ljude u svojoj okolini.

Vaša najbolja karakteristika je da takoreći razmišljate “izvan okvira” te što imate posebnu perspektivu na svijet koji vas okružuje.

ZADNJE VIJESTI IZ Zanimljivosti

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision