Monday, 24. June 2024.
Unsko-sanski kanton 23° C Overcast Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London
Sjećanja Objavi sjećanje

Tužnih srca i misli punih bolnih sjećanja na ovaj 10. april prisjećamo se dana kada nas je prije godinu dana zauvijek napustio naš voljeni

KOŠTIĆ ( Bećira ) DŽEMAL

-


Dragi naš oče, otišao si jako mlad na bolji i pravedniji svijet..Prošla je tužna godina dana na od našeg rastanka… Vrijeme koje prolazi ne donosi zaborav već ljubav i sjećanje na tebe. Godine neumoljivo lete. Neizmjerno nam nedostaješ, ali utjehu pronalazimo u sjećanju na zajedničke trenutke koje čuvamo u srcu kao najveću dragocjenost. Sa suzom u oku i tugom u srcu zauvijek si sa nama.. Tvoji voljeni sin Aldin i kćerka Aldina..

Dani prolaze ali tuga za tobom dragi sine ne prestaje. Otišao si na bolji svijet, iza tebe je ostalo dvoje zlatne.. Brinemo se i brinućemo se o njima kao zjenicu oka svoga.. Teško se pomiriti s tim da te nema više. Ni jedan dan ne prođe da nam nisi u mislima. Tvoja dobrota, tvoj osmijeh je otišlo sa tobom ali mi to nikada zaboraviti nećemo. Hvala ti za sve što si učinio za nas.Sa tugom u oku i tugom u srcu zauvijek te se sjećaju: mati Mine, supruga Almira, sin Aldin i kćerka Aldina..

Dragi brate, nikako da shvatim da te više nema.. Prolaze dani i mjeseci, već prva godina je u nizu, ali vrijeme nije na našoj strani onda kada želimo umanjiti bol nastalu nakon tvoje smrti. Svakog dana se prisjećamo naših zajedničkih trenutaka. Naviru sjećanja, posebno na današnji dan, na ovaj 10. april, koji nam je vječni podsjetnik na to da smo te imali i prerano izgubili… Neka te prati naša ljubav, . S ponosm te se sjećaju: sestra Draga, zet Izudin, sestrići Aida, Ajdina i Muhamed..

Dragi brate, vrijeme ide, mjesec za mjesecom prolazi, navrši se i prva godina od kako nisi sa nama.. Praznina i bol je i dalje u našim srcima onih koji su te voljeli i bili voljeni… S ljubavlju ponosom i tugom čuvamo uspomenu na tebe….Pamtimo te po tvojoj dobroti i svemu lijepom što si učinio i svakom mio bio….. Zauvijek te se sjećaju tvoji najmiliji: sestra Hasiba, zet Hasan, sestrišne Lejla i Ajla i sestrić Aladin..

Voljeni naš, vremenom nije lakše, nego naprotiv teže prihvatiti da više nisi sa nama, zbog svega što si nam darovao a toliko je dragocjeno i rijetko. Ostaje nam slaba utjeha da si ipak duboko, duboko, utkan u naše duše i srca. Vječno ćeš živjeti duboko u našim mislima i svi ćemo se sjećati tebe, kao divne i plemenite osobe, čija je duša do posljednjeg daha bila ispunjena dobrotom i ljubavlju. Zauvijek te se sjećaju tvoji voljeni: sestra Šerife, zet Edo, sestrići Ervet, Edet i Berin.

I nakon godinu dana naš bol nije manja. Ostale su mnoge priče neispričane, želje neostvarene i djela ne urađena. S puno tuge sjećamo se dana kad smo se rastali od tebe. Tvoje riječi i savjete čuvamo duboko u nama kao vječnu uspomenu. Najdraži naš, neka te u tišini mira prati naša ljubav koja je jača od zaborava. Zauvijek te se sjećaju: stric Ćamil Koštić sa porodicom


RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 831 871
F: (+387) 037 831 872
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision