Monday, 26. February 2024.
Unsko-sanski kanton 12° C Overcast Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

25. Oktobra. 2022. Bosna i Hercegovina
Radončić formirao radnu grupu koja će analizirati izborni rezultat SBB-a

Kao što je i najavljeno prije mjesec, predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić formirao je rukovodstvo buduće radne grupe za analizu izbornog rezultata ove stranke.

Za šeficu radne grupe imenovana je Ina Pamukčić, doskorašnja predsjednica Glavnog odbora, a njeni zamjenici su dr. Adnan Jupić, potpredsjednik SBB-a, i Anis Krivić, politički direktor stranke.

“Ova radna grupa će izabrati dodatne članove čiji je zadatak da dokumentiraju brutalnu izbornu krađu koja je počinjena prema SBB u, dijagnosticiraju unutarstranačke slabosti, naprave prijedlog disciplinskih mjera prema članovima i funkcionerima koji nisu odgovorili stranačkim odgovornostima, pripreme plan aktivnosti i dinamiku izbora novih rukovodstava na svim nivoima SBB-a i pripreme stranku za predstojeće lokalne izbore”, naveli su.

Radna grupa će predati poseban elaborat o počinjenim izbornim krađama visokom predstavniku Christianu Schmidtu, s eksplicitnim zahtjevom da do lokalnih izbora nametne elektronsko glasanje i građanima BiH omogući, kako kažu, da im niko ne krade i ne otima njihovu izbornu volju.

ZADNJE VIJESTI IZ Bosna i Hercegovina

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision