Srijeda, 26. Avgusta 2020.
Unsko-sanski kanton -1° C Overcast Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

26. Avgusta. 2020. Zanimljivosti
Provjeravala email i saznala da je dobila 4,8 miliona dolara na lotu

Neimenovana studentkinja Univerziteta Glenelg u Australiji osvojila je na lotou čak 4,8 miliona dolara. Studentkinja je igrala online loto. Ona je tokom predavanja provjeravala elektronsku poštu, a onda je saznala da je osvojila loto premiju. Tako će ova studentkinja u narednih 20 godina dobijati po 20.000 dolara mjesečno.

“Nisam razmišljala o i e mail-u samo sam na kratko ušla na profil i onda sam shvatila da sam osvojila loto premiju. Bila sam šokirana, a nisam mogla da odreagujem, jer sam bila na predavanju.” kazala je neimenovana studentkinja.

I dodala “Bilo mi je teško da se obuzdam, pošto sam htjela vrištim i skačem od sreće. Gledala sam na sat i čekala da se završi predavanje. Bio je to najuzbudljiviji trenutak u mom životu ” kaže studentkinja koja je željela da ostane anonimna.

Kako ističe, od dobitka želi da kupi majci kuću i automobil, ali kaže da namjerava da i sebi kupi nekretninu.

“Ne možete da vjerujete kakva mi je ova godina, ovo je velika stvar za moju porodicu. Ovo mijenja sve za nas” kaže dobitnica.

“Završiću studije na univerzitetu, jer je to nešto što zaista želim da uradim. Kada se ukinu restriktivne mjere, voljela bih da putujem. Želim da putujem po Australiji, ali bih voljela da odem i u strane zemlje ” dodala je 20-godišnjakinja loto dobitnica

ZADNJE VIJESTI IZ Zanimljivosti

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision