Wednesday, 27. October 2021.
Unsko-sanski kanton 13° C Clear Sky
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

1. Decembra. 2014. Sport, Vijesti
Predstavnici NS BiH obavili razgovor sa Baždarevićem, Sliškovićem i Okukom

Članovi komisije za izbor selektora nogometne reprezentacije BiH danas su obavili razgovor sa trojicom kandidata za ovu poziciju, među njima i Mehmedom Baždarevićem.

Baždarević nije mogao otkriti detalje ovog razgovora, osim da je riječ o inicijalnom razgovoru, na kojem je bilo riječi o nekim tehničkim i stručnim pitanjima.

“Naravno, svi kandidati će imati takav razgovor, nakon čega će prema potrebi uslijediti novi razgovori. To je sve što zasad mogu reći o toj temi”, rekao je Baždarević za portal Klix.ba.

Napomenuo je da ima veliku želju voditi naš nacionalni tim, ali da će vrijeme pokazati ko će od kandidata na kraju dobiti taj posao.

Članovi Komisije za izbor novog selektora A reprezentacije Bosne i Hercegovine Sead Kajtaz i Ivan Beus obavili su danas u Mostaru razgovor i sa Blažom Sliškovićem te Draganom Okukom, kandidatima za Sušićevog nasljednika na klupi reprezentacije.

I Slišković i Okuka iskazali su spremnost za preuzimanje Zmajeva.

“Potpredsjednik Nogometnog saveza BiH gospodin Ivan Beus i ja razgovarali smo sa Blažom Sliškovićem i Draganom Okukom. Oni su predočili svoje viđenje trenutne situacije, koje ćemo mi predočiti Izvršnom odboru Nogometnog saveza BiH. To je sve što vam u ovom trenutku mogu kazati”, izjavio je Sead Kajtaz za Klix.ba.

Očekuje se da članovi komisije u narednim danima obave razgovore i sa ostalim kandidatima koji su ušli u uži krug: Milovanom Rajevcom, Farukom Hadžibegićem i Amarom Osimom.

ZADNJE VIJESTI IZ Sport Vijesti

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision