Friday, 23. February 2024.
Unsko-sanski kanton 14° C Overcast Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

11. Decembra. 2023. USK
Potpisan ugovor za kupovinu zemljišta za izgradnju kulturnog centra Medžlisa IZ Bosanska Krupa

U nedjelju je u Kabinetu gradonačelnika Bosanske Krupe upriličeno potpisivanje Ugovora za kupovinu zemljišta za izgradnju kulturnog centra Medžlisa Islamske zajednice Bosanska Krupa. Ugovor su potpisali gradonačelnik Armin Halitović i predsjednik Medžlisa Islamske zajednice Bosanska Krupa gospodin Amir Mehić, a svečanom činu potpisivanja prisustvovao je i glavni imam Medžlisa IZ Bosanska Krupa Muhamed ef. Begić.

Ukupna vrijednost potpisanog ugovora je 50.000,00 KM, a sredstva će se iskoristiti za realizaciju projekta kupovine zemljišta za izgradnju kulturnog centra Medžlisa Islamske zajednice Bosanska Krupa.

„Mi smo od samog početka uključeni i drago mi je da smo današnjim potpisivanjem ugovora započeli realizaciju ovog projekta. Medžlis Islamske zajednice Bosanska Krupa je do sada imao našu punu podršku, a i u narednom periodu naša podrška neće izostati. Pratit ćemo realizaciju cjelokupnog projekta izgradnje kulturnog centra Medžlisa Islamske zajednice i vjerujem da će ovo biti još jedan objekat koji će uljepšati uži dio grada i obogatiti društveni život naših sugrađana“ rekao je ovom prilikom gradonačelnik Halitović.

„Medžlis Islamske zajednice Bosanska Krupa već duže vrijeme planira adekvatno rješavanje sjedišta medžlisa i izgradnju kulturnog centra u Bosanskoj Krupi, a današnjim potpisivanjem Ugovora završavamo fazu kupovine zemljišta i nastavljamo dalje sa narednim aktivnostima oko realizacije ovog projekta. Zahvaljujem se ovom prilikom našem gradonačelniku na dosadašnjoj podršci i na ovoj značajnoj donaciji Grada Bosanska Krupa“ izjavio je predsjednik Medžlisa IZ Bosanska Krupa gospodin Amir Mehić.

Kabinet gradonačelnika Grada Bosanska Krupa

ZADNJE VIJESTI IZ USK

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision