Thursday, 2. February 2023.
Unsko-sanski kanton -3° C Clear Sky
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

17. Septembra. 2022. USK
Otvoren tradicionalni Cazinski sajam

U petak  je službeno otvoren tradicionalni Cazinski sajam. U središtu ovog grada, više od stotinu izlagača ima priliku promovisati poljoprivredne proizvode, mehanizaciju i opremu, ali i proizvode iz kućne radinosti. Primarni cilj je promocija upravo onog što rade ovdašnji građani, ali način je ovo i pomoći poljoprivrednim proizvođačima u itekako teškim vremenima. U naredna tri dana građanima je ponuđen različit sadržaj edukativnog i takmičarskog karaktera…

Spoj tradicije, kulture i svega što građani tokom godine rade u različitim sferama, predstavljeno je danas u Cazinu. Više od stotinu izlagača dokaz su da u ovoj sredini poljoprivredna proizvodnja, uprkos svim problemima, ipak uspijeva.

Oko 180 izlagača predstavljaju i izlažu svoje poljoprivredne proizvode, proizvode kućne radinosti, domaće proizvode, poljoprivrednu mehanizaciju i opremu. Pored svega tu su i izlagači kućnih ljubimaca, pasa, kao i izlagače krupne stoke koji će se takmičiti treći dan sajma gdje su im pripremili i nagrade za osvojena prva mjesta.

ZADNJE VIJESTI IZ USK

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision