Wednesday, 24. July 2024.
Unsko-sanski kanton 28° C Broken Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

18. Maja. 2024. USK
Općinski načelnik Bužima primio rukovodstvo ASK“ Otpisani“ Bužim

U sali općine Bužim općinski načelnik Mersudin Nanić upriličio je prijem za rukovodstvo kluba ASK „Otpisani” Bužim u povodu Međunarodnog 24h susreta OP Green Forest 8 koji se organizira u općini Bužim, tačnije na lokaciji Brdarevac dana 24. i 25.05.2024. godine, a koji se jedini kao takav organizira u cijeloj Bosni i Hercegovini i zasigurno je najmasnovniji i najorganizovaniji airsoft događaj u Bosni i Hercegovini.

Kao i ranijih godina tako i ove godine učešće na ovom prepoznatljivom susretu najavilo je oko 190 airsoftera iz tridesetak klubova iz Bosne i Hercegovine i zemalja regije pod nazivom OP Green Forest 8.

Rukovodstvo kluba ASK „Otpisani“ Bužim prezentirali su je rad svoga udruženja, kao i druge projekte koje planiraju realizirati u narednom periodu, a za koje očekuju podršku Općinskog načelnika.

“Općina Bužim i Općinski načelnik kao što su ranijih godina bili generalni sponzori ovog susreta tako će i ove godine biti, jer je ovo dobar primjer kako se predstavlja lokalna zajednica, svoj grad i kako se privlače ljudi i turisti u našu ponosnu i vitešku Općinu. Bužimljanke i Bužimljani su bezbroj puta pokazali kao dobri domaćini u organizaciji različiti sportski sadržaja koji su organizirani sa velikim brojem učesnika u našem Bužimu, stoga ne sumnjam da tako neće biti ni ove godine sa ovim susretom. Želim kazati da je airsoft kod nas popularan i dobro organiziran sport, a najbolje o tome govori prijavljeni broj klubova i učesnika na ovogodišnjem susretu, te svim učesnicima koji će boraviti u Bužimu želim ugodno druženje i da ponesu samo najljepše uspomene iz Bužima“, kazao je načelnik općine Bužim Mersudin Nanić.

ZADNJE VIJESTI IZ USK

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 831 871
F: (+387) 037 831 872
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision