Wednesday, 27. October 2021.
Unsko-sanski kanton 12° C Few Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

2. Decembra. 2014. Sport, Vijesti
Nogometni savez BiH 11. decembra imenuje Sušićevog nasljednika

Komisija za izbor novog selektora reprezentacije BiH koju je imenovao Izvršni odbor NS BiH posljednjih dana vodi razgovore sa kandidatima za selektora Zmajeva. Kako je potvrđeno za portal Klix.ba, sjednica IO NS BiH će biti održana 11. decembra.

Nakon obavljenih razgovora sa Mešom Baždarevićem, Blažom Sliškovićem i Draganom Okukom, Komisija koju čine Elvedin Begić, Darko Ljubojević, Ivan Beus, Denijal Pirić i Sead Kajtaz će do petka razgovarati i sa preostalim kandidatima, među kojima su Milovan Rajevac, Felix Magath, Faruk Hadžibegić, Amar Osim i bivši francuski selektor Jacques Santini.

U Sarajevu će najvjerovatnije danas biti održan i sastanak sa srbijanskim stručnjakom.

“Na sastanku sa ljudima iz Saveza iznijet ću svoju želju da vodim reprezentaciju, što sam i ranije istakao. Zasad ne bih iznosio više detalja o tome”, kazao nam je Rajevac.

Član Komisije Darko Ljubojević u razgovoru za Klix.ba kaže da će do petka završiti razgovore sa preostalim kandidatima, nakon čega će uslijediti sjednica Izvršnog odbora na kojoj će biti donesena konačna odluka o Sušićevom nasljedniku. Kako se saznaje, sjednica IO trebala bi se održati narednog četvrtka, 11. decembra.

ZADNJE VIJESTI IZ Sport Vijesti

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision