Tuesday, 30. November 2021.
Unsko-sanski kanton 4° C Overcast Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

13. Aprila. 2016. Biznis, Svijet, Vijesti
Njemačke firme traže dobavljače iz BiH i regije

U okviru zajedničke organizacije njemačkih vanjskotrgovinskih komora (AHK) i njemačke Savezne asocijacije za upravljanje materijalima, nabavku i logistiku (BME), firmame  iz Bosne i Hercegovine pozvane su da učestvuju u B2B-projektu: „Njemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u državama Zapadnog Balkana 2016“.

Podstićući saradnju sa balkanskim tržištem dobavljača koje ima veliki potencijal, inicijatori projekta žele aktivno doprinijeti povećanju privrednih aktivnosti u regionu.

Koncept projekta podrazumijeva održavanje jednodnevne konferencije u Dortmundu, na kojoj će se odabrane firme iz BiH i ostalih zemalja Zapadnog Balkana sastati sa njemačkim firmama koje su zainteresovane za uspostavljanje poslovnih kontakata sa proizvođačima iz ove regije.

Njemačke firme zainteresovane su za nove potencijalne dobavljače roba i usluga iz  djelatnosti kao što su metaloprerađivačka industrija, strojogradnja i proizvodnja opreme, proizvodnja dijelova za automobilsku industriju, ljevaonice – odljevci i obrada, proizvodnja pokretnih traka i dijelova, hardware, industrija namještaja itd.

ZADNJE VIJESTI IZ Biznis Svijet Vijesti

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision