Sunday, 4. June 2023.
Unsko-sanski kanton 22° C Light Rain
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

18. Aprila. 2023. USK
Humanitarna organizacija “For Life” u ramazanskoj akciji pomoći socijalno ugroženim građanima

Volonteri humanitarne organizacije ‘For Life’ u mjesecu ramazanu vratili su osmjehe na lica i pružili pomoć socijalno ugroženim osobama s područja USK-a i Zeničko-dobojskog kantona.  Riječ je o humanitarnoj akciji u kojoj je  podijeljeno 150 paketa s prehrambenim i higijenskom artiklima u Cazinu, Bužimu, Velikoj Kladuši i Maglaju vrijedni 30.000,00 konvertibilnih maraka.

Govoreći o aktivnostima, Medina Salkić glasnogovornica ove humanitarne asocijacije kaže kako tokom mjeseca Ramazana  isključivo vode kampanju za pomoć onima koji poste a nalaze se u stanju potrebe. Ove godine, potvrđuje Salkićka, s posebnom pažnjom su organizirali i pakovali kvalitetne pakete koji sadrže od prehrambenih do higijenskih artikala te dodatno kilogram domaćeg meda.  Pored svega navedenog, svako ko se želi uključiti u akciju još to može učiniti a više informacija može pronaći na društvenim mrežama.

U mjesecu ramazanu organizacija je pokrenula i humanitarnu akciju Bajramski poklon “Krov nad glavom” koja ima za cilj prikupiti novčana sredstva za sanaciju krova kuće jedne samohrane majke iz Bužima. Uključiti se u akciju mogu svi građani koji to žele novčanim ili donacijama građevinskog materijala.

ZADNJE VIJESTI IZ USK

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision