Sunday, 17. October 2021.
Unsko-sanski kanton 5° C Scattered Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

27. Decembra. 2014. USK, Vijesti
Dvije velikokladuške škole osvojile nagrade BH Telecoma
Dvije velikokladuške škole našle su se među 35 škola-pobjednica nagradne igre pod nazivom „Zašto je moja škola COOL?“, koju je organizirao BH Telecom. Zahvaljujući tome, kabineti za informatiku „Druge srednje škole“ i OŠ „25. novembar“ biće opremljeni sa po pet računara, dva multifunkcijska uređaja i odgovarajućom mrežnom opremom.
Prema riječima Muamera Hadžića, profesora u „Drugoj srednjoj školi“ i Adela Gušića, nastavnika tehničkog odgoja i informatike u OŠ „25. novembar“, zahvaljujući osvojenim nagradama učenici ovih škola imat će kvalitetnije časove informatike.
Ova nagradna igra je trajala od 1. oktobra do 15. decembra ove godine i odvijala se na način da su škole postavljale video zapis o svojoj školi na facebook stranici BH Telecoma, te prikupljale lajkove za svoj sadržaj. Glasanjem, odnosno lajkanjem videa, posjetioci Facebooka i dvanaestočlana komisija BH Telecoma izabrali su među 280 osnovnih, srednjih i specijalnih škola iz cijele BiH 35 škola koje su nagrađene informatičkom opremom.

ZADNJE VIJESTI IZ USK Vijesti

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision