Monday, 27. May 2024.
Unsko-sanski kanton 21° C Light Rain
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

9. Novembra. 2023. USK
Bužim nastavlja sa infrastrukturnim radovima: asfaltirani “Redžifin put” u MZ Varoška Rijeka i Buljubašići-Haralčići u MZ Elkasova Rijeka

U srijedu je završen još jedan u nizu projekata u MZ Elkasova Rijeka, a radi se nekategorisanom putnom pravcu Buljubašići-Haralčići ukupne vrijednosti 50.000,00 KM. Navedeni projekat finansiran sredstvima građana, općine Bužim i Vlade USK-a.
Tim povodom općinski načelnik Mersudin Nanić obišao je završne radove na ovom putu gdje je razgovarao sa mještanima naselja Buljubašića, odnosno sa članovima građevinskog odbora za izgradnju ovog putnog pravca. Izgradnjom ove dionice puta ukupne dužine 440 metara ovaj nekategorisani put je u potpunosti završen.
Mještani naselja Buljubašići i Haralčići izrazili su zadovoljstvo što je zajedničkim sredsvima izgrađen ovaj put koji će im olakšati svakadnevni život i komunikaciju prema centru općine.
Načelnik općine Bužim Merudin Nanić zahvalio se svima koji su dali podršku izgradnji ovog puta, posebno građanima, Vladi USK-a i vijećnicima u Općinskom vijeću koji su podržali ovogodišnji budžet, a samim tim i izgradnju ovog nekategorisanog puta.

ZADNJE VIJESTI IZ USK

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision