Tuesday, 28. March 2023.
Unsko-sanski kanton 0° C Broken Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

2. Februara. 2023. USK
BH Telecom sa 50 hiljada maraka sufinasira izgradnju Muzeja 505. viteške brigade u Bužimu

Značajnom broju institucija, javnih poduzeća i ustanova koje su do sada podržale izgradnju Muzeja 505. viteške brigade,  se pridružio i BH Telecom.

Tim povodom načelnik općine Bužim Mersudin Nanić i Generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman, u utorak su u Sarajevu potpisali ugovor o sufinasiranju izgradnje Muzeja 505. viteške brigade u iznosu od 50.000,00 KM.

Nakon potpisivanja ugovora načelnik općine Bužim se zahvalio BH Telecomu na podršci u izgradnji Muzeja,..  -„Zemljani radovi na izgradnji Muzeja se privode kraju, a ovih dana smo potpisali ugovor sa izvođačem za izgradnju druge faze koja podrazumijeva betonske radove. Do sada smo imali podršku od kantona, općina, gradova Javnih poduzeća i drugih institucija sa područja cijele Federacije što nas svakao posebno raduje i garantuje da će ovaj značajan projekat biti i završen. I ove godine očekujemo da se i druge institucije aktivno uključe u sufinasiranje ovog projekta kojeg želimo ostaviti budućim genaracijama kao trajno sjećanje na herojsku borbu pripadnika Armije RBiH i očuvanja nezavisne, slobodne i demokratske države Bosne i Hercegovine kazao je načelnik Nanić…

ZADNJE VIJESTI IZ USK

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision