Wednesday, 17. April 2024.
Unsko-sanski kanton 1° C Light Rain
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

2. Novembra. 2023. USK
Asfaltiran još jedan put u bužimskoj MZ Radoč, radi se o nekategorisanom putnom pravcu Burzići-Cinci 

Asfaltiran je još jedan put u MZ Radoč, a radi se o nekategorisanom putnom pravcu Burzići-Cinci ukupne vrijednosti 63.176,05 KM, koji je finasiran zajedničkim sredstvima građana i općine Bužim po sistemu „marka građani-marka općina“.

Načelnik općine Bužim Mersudin Nanić sa saradnicima obišao je završne radove na asfaltiranju ovog putnog pravca gdje je razgovarao sa građanima i članovima građevinskog odbora.

U razgovoru sa građanima Općinski načelnik je posebno naglasio:“ Lijepo vrijeme je pogodovalo izvođaču radova koji intenzivno radi na nekoliko putnih pravaca na području naše općine. Asfaltiran je put Burzići-Cinci koji će najviše poboljšati uslove života stanovnika koji svakodnevno koriste ovaj nekategorisani put. Ako nam vrijeme bude dozvoljavalo i u narednom mjesecu će se završiti nekoliko putnih pravaca u nekoliko mjesnih zajednica. Čestitam građavnskom odboru, vijećnicima u Općinskom vijeću koji su podržali budžet i omogućili realizaciju ovog i svih drugih projekata na području naše općine koji poboljšavaju putnu infrastrukturu i čine život boljim i ugodnijim“.

ZADNJE VIJESTI IZ USK

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision