Sunday, 2. October 2022.
Unsko-sanski kanton 14° C Scattered Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

27. Juna. 2021. Bosna i Hercegovina
Vulić brani Tegeltiju, a napada Crnadka: On je školski primjer kakav čovjek i ozbiljan političar ne treba da bude

Sanja Vulić, poslanica SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH, izjavila je da se od čovjeka i profesionalca kakav je Zoran Tegeltija može i ima šta naučiti, za razliku od Igora Crnadka koji je školski primjer kakav čovjek i ozbiljan političar ne treba da bude.

Crnadak je izjavio da Tegeltija napada prethodnu vlast samo zato što mora da realizuje politiku koalicije SDA-SNSD, te da mu je, kako kaže, drago što predsjedavajući Savjeta ministara priznaje da mu je draža i bliža trenutna ministarka, gospođa Turković, nego prethodni srpski ministri vanjskih poslova.

– Igor Crnadak je političar koji mandat zasniva na principu – uzmi sve što ti mandat pruža, obiđi cijeli svijet na račun građana i na prvom mjestu lični i interes pojedinca izjavljuje  Sanja Vulić. Njemu nije bitna ni Republika Srpska ni srpski narod, nije mu bitna ni nacionalna struktura zaposlenih u zajedničkim institucijama što smo imali primjer da vidimo za vrijeme njegovog ministrovanja u Ministarstvu vanjskih poslova – istakla je Vulić.

Reagujući na Crnadkove optužbe na račun predsjedavajućeg Savjeta ministara, Vulić je rekla da se većina kadra PDP-a vodi izrekom – više puta izgovorena laž postaje istina, što povrđuje i jučerašnja  izjava Crnadka.

ZADNJE VIJESTI IZ Bosna i Hercegovina

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision