Utorak, 3. Decembra 2019.
Unsko-sanski kanton 6° C Overcast Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

Sa neizmjernom tugom i bolom obaviještavamo rodbinu, prijatelje, komšije i poznanike da je nakon duže bolesti u Njemačkoj u 32-oj godini života umrla naša draga:

MUNIRA TABAKOVIĆ ( kćerka Munira Purića) iz Todorova

-


Munira je rođena u Todorovu, gdje je provela djetinjstvo sa svojim roditeljiima, ocem Munirom i majkom Rešidom. Nakon završetka školovanja zasnovala je svoju porodicu i sretan brak sa suprugom Atkom sa kojim je stekla dvoje malodobne dijece (UMMA i IMAN). Dugo godina njegovala je svog teško oboljelog oca. Nakon njegove smrti sa porodicom odlazi u Njemačku gdje je sretno živjela i radila ali uskoro je teško oboljela, stojički noseći tešku bolest, ali bolest je bila nezaustavljiva i Munira iznenada gubi bitku za svoj mladalački život.

 

Dženaza će se klanjati  u četvrtak 05. decembra  iza ikindija – namaza  u 14 sati na platou ispred porodične kuće Munira Purića u Todorovu, a  ukop će se obaviti  na porodičnom mezarju Todorovu.

OŽALOŠĆENI: mama Rešida, suprug Admil- Atko, djeca Uma i Iman, sestra Fata sa porodicom, brat Zećo sa porodicom, tetka Munira, svekar Munib i svekrva Amina sa članovima porodice Tabaković te brojne porodice Purića , Okića, porodice prijatelja komšija i poznanika


RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision