Thursday, 23. September 2021.
Unsko-sanski kanton 14° C Clear Sky
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

Ožalošćena porodica tužnim srcem i bolom u duši obaviještava rodbinu prijatelje i poznanike, da je iznenada nakon kraće bolestu u Bihaćkoj bolnicu u 57-oj godini života u subotu 4. septembra umro:

MULALIĆ ( Sadika ) ADMIL-ADO iz Velike Kladuše

-


Ado je obavljao dužnost predsjednika Opštinskog vijeća Velike Kladuše, prethodno u nekoliko mandata je obavljao dužnost načelnika opštine Velika Kladuše, Admil Mulalić, rođen je 09. jula 1965. godine u Crvarevcu, općina Velika Kladuša.. Član je predsjedništva DNZ-a BiH od njenog osnivanja, a bio je i aktuelni predsjednik stranke. U  svojoj  dugogodišnjij  političkoj  karijeri bio je vijećnik, kantonalni i federalni zastupnik i  načelnik Općine velika Kladuša.  Na posljednjim Lokalnim izborima izabran je za vijećnika a odnedavno je  bio i predsjedavajući Općinskog vijeća Velike Kladuše.

Dženaza i ukop obaviće se u ponedjeljak 6-tog septembra ispred džamije u Zborištu iza ikindija namaza u 17,00 sati. Ispraćaj će se obaviti ispred porodične kuće u Crvarevcu u ponedjeljak u 16 sati i 20 minuta.

Komemorativna sjednica će se održati danas (ponedjeljak 6.septembar ) u 12,00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani uVelikoj Kladuši. Autobusi za odlazak polaziće iz Gradskog parka u Velikoj kladuši u 15,00 sati.

Ukop i dženaza se se obaviti uz pridržavanje epidimioloških mjera koje su na snazi

OŽALOŠĆENI: Ožalošćeni: mama Nafija, supruga Esma, djeca Damir,Tarik, Azra i Faruk, sestra Edina, braća Edin i Izudin, porodice: Mulalić, Miljković, Duraković, Brkanić, Elezović, Kekić, ostala rodbina , komšije prijatelji i poznanici


RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision