Thursday, 27. January 2022.
Unsko-sanski kanton 0° C Overcast Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

14. Decembra. 2021. Bosna i Hercegovina
NSRS o Prijedlogu budžeta i programu ekonomskih reformi za 2022. godinu

Posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske, na kojoj će poslanici po hitnom postupku razmatrati Prijedlog budžeta Republike Srpske za 2022. godinu, Prijedlog zakona o izvršenju budžeta Republike Srpske za iduću godinu, te prijedlog Programa ekonomskih reformi RS za period od 2022. do 2024. godine, biće održana danas u Banjaluci.

Po hitnom postupku biće razmatrani i prijedlozi zakona o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dohodak, o doprinosima, o radu, o platama zaposlenih lica u javnim ustanovama u oblasti zdravstva, te o platama zaposlenih u javnim službama Republike Srpske.

Biće razmatrani po hitnom postupku i prijedlozi zakona o izmjenama Zakona o platama zaposlenih u oblasti visokog obrazovanja i studentskog standarda Republike Srpske, o platama zaposlenih u osnovnim i srednjim školama i đačkim domovima, o platama zaposlenih u oblasti kulture, o platama zaposlenih u organima uprave RS, te o platama zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Na dnevnom redu su i prijedlozi zakona o izmjenama Zakona o platama zaposlenih u institucijama pravosuđa Republike Srpske, o izmjenama i dopuni Zakona o platama i naknadama sudija i javnih tužilaca u Republici Srpskoj, o dječjoj zaštiti, o komunalnim taksama, o poljoprivrednom zemljištu.

Pred poslanicima će se naći i prijedlozi zakona o izmjenama Zakona o dugoročnom zaduživanju Republike Srpske za 2022. godinu, o kratkoročnom zaduživanju RS emisijom trezorskih zapisa za 2022. godinu, te o Prijedlogu odluke o iznosu garancija koje može izdati Republika Srpska u 2022. godini.

Početak sjednice je zakazan za 10.00 časova.

ZADNJE VIJESTI IZ Bosna i Hercegovina

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision