Subota, 25. Jula 2020.
Unsko-sanski kanton 1° C Scattered Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

25. Jula. 2020. Sport
NSBiH zvanično ima novog sponzora: PLBiH i entiteske lige na Areni Sport, bonusi za klubove

U Sarajevu je 24. jula 2020. godine potpisan ugovor između kompanije m:tel i Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, koji se odnosi na sponzorstvo Premijer lige BiH, kao i muških „A“ i „U-21“ reprezentativnih selekcija.

Nakon što je m:tel poslao najbolju ponudu, Izvršni odbor Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH donio je odluku da upravo ta kompanija bude novi sponzor Saveza za Premijer ligu BiH te, „A“ i „U21“ selekcije BiH. Ova odluka ozvaničena je potpisivanjem ugovora koji je upriličen u Sarajevu, 24. jula.

Ovom prilikom, u ime kompanije m:tel, ugovor o sponzorstvu potpisala je Radmila Bojanić, izvršni direktor za marketing i prodaju, a u ime Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH, generalni sekretar Adnan Džemidžić.

„Godinama unazad kompanija m:tel je ponosni sponzor najvećih sportskih i kulturnih manifestacija u Bosni i Hercegovini. Posebnu pažnju poklanjamo uspješnim sportskim klubovima, ali i pojedincima koji svojim sportskim umijećima promovišu našu zemlju. NS/FS BiH smo prepoznali kao strateškog partnera sa kojim ćemo u narednim godinama raditi na promociji sporta, animiraćemo mlade ljude da se bave sportom, značajno ćemo unaprijediti kvalitet televizijskih prenosa utakmica i, ono što je najvažnije, omogućićemo veću dostupnost ovog prestižnog sadržaja građanima Bosne i Hercegovine. Izuzetna mi je čast što danas imam priliku da u ime kompanije m:tel ozvaničim saradnju sa Nogometnim/Fudbalskim savezom BiH“, naglasila je Radmila Bojanić, te dodala da je zadovoljstvo korisnika prioritet od kojeg ova kompanija ne odstupa, naročito u vremenima kada okolnosti nalažu dodatnu brigu o zdravstvenoj bezbjednosti i praćenje vrhunskog sporta iz udobnosti vlastitog doma.

Generalni sekretar Adnan Džemidžić izrazio je zadovoljstvo novim sponzorstvom:

„Potpisivanjem ovog ugovora NS/FS BiH se nastavlja povezivati sa snažnim i uspješnim partnerima, čija će nam podrška u daljem radu mnogo značiti. Poznato je da m:tel svoje poslovanje temelji i na ulaganjima u sport i društveno odgovorne projekte te će i ova saradnja biti samo korak naprijed u promovisanju i razvijanju pozitivnih vrijednosti.
Kao kompanija koja prati svjetske trendove i najnovija tehnološka dostignuća na polju telekomunikacija m:tel je idealan partner Savezu koji u svom radu teži izvrsnosti i stalnom razvijanju, tako da smo sretni i ponosni na novo sponzorstvo. Vjerujem da će se kroz ovo povjerenje i saradnju stvoriti još bolji uslovi za razvoj, afirmaciju i promociju fudbala koji je sastavni dio naše stvarnosti. Želja nam je i da, kroz tu ujedinjenu energiju sa kompanijom m:tel, i uz njihovu podršku ostvarimo plasman na EURO, kao i da prenosi utakmica naših klubova budu dostupni u cijeloj Bosni i Hercegovini. “

Kompanija m:tel je, po ugovoru koji je potpisan u Sarajevu, pored sponzorstva i podrške Nogometnom/Fudbalskom savezu BiH, pripremio i posebne bonuse i za reprezentacije i za klubove u okviru Premijer lige, kao dodatnu motivaciju za postizanje još boljih rezultata.

Preuzimanjem ovog sponzorstva, između ostalog, kompanija m:tel će omogućiti da Arena sport, kao regionalni lider u produkciji i emitovanju ekskluzivnih sportskih sadržaja, u paketu sportskih premijum sadržaja nacionalnih fudbalskih prvenstava prenosi utakmice Premijer lige BiH, utakmice Kupa BiH, te Prve lige RS i Prve lige FBiH.

Po svemu sudeći, Nogometni/Fudbalski savez BiH je dobio novog prijatelja, uz kojeg će u naredne tri godine imati dobru podršku za osvajanje novih titula i postizanje još boljih rezultata

ZADNJE VIJESTI IZ Sport

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision