Petak, 30. Oktobra 2020.
Unsko-sanski kanton -1° C Overcast Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

30. Oktobra. 2020. Region
Medojević:To može samo neko ko je u dogovoru sa Ðukanovićem

Podjela resora i personalna rješenja na čelu budućih ministarstava Vlade Crne Gore i dalje su kamen spoticanja dogovoru tri koalicije sa mandatarom Zdravkom Krivokapićem. Dva mjeseca nakon izbora se ne zna ni da li će buduća Vlada biti ekspertska ili će ministri biti politički profilisane ličnosti.

– Predsjednik Crnogorskog PzP Nebojša Medojević reagovao je juče na izjavu mandatara Zdravka Krivokapića, da bi Vlada Crne Gore imala “niži nivo reputacije” ako bi u njoj bila trojica lidera DF-a i poručio da to može da kaže samo neko ko je u dogovoru sa Milom Ðukanovićem.

“Ovo može da izjavi samo neko ko je napravio dogovor sa Ðukanovicem. Protiv njega (Krivokapić) nije rekao nijednu reč. Smeta DF, ne smeta DPS”, napisao je Medojević na svom Tviter nalogu. –I  Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić oštro je reagovao na izjavu mandatara Zdravka Krivokapića da bi “vlada imala niži nivo reputacije ako bi u njoj bila trojica lidera tog saveza”.

Krivokapić je za najnoviji broj beogradskog Nedeljnika rekao i da vlada sa političkim liderima Mandićem, Milanom Kneževićem i Nebojšom Medojevićem, “ne bi bila svesrdno prihvaćena od relevantnih međunarodnih institucija”.

ZADNJE VIJESTI IZ Region

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision