Monday, 17. May 2021.
Unsko-sanski kanton 11° C Clear Sky
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

9. Marta. 2021. Bosna i Hercegovina
Javna diskusija o ulozi političarki u ekološkoj politici

Javna diskusija “Okolišna politika: Ključ u rukama bh. političarki”, koju organizje Westminster fondacija za demokratiju u saradnji sa Ambasadom Velike Britanije u BiH, biće održana danas Sarajevu.

U diskusiji će učestvovati i predstavnici ambasada Švedske, Italije i Francuske u BiH, UN u BiH, UNDP-a, udruženja Green Council, preduzeća “Kesa”, te učesnice programa “Više od kvote” koji sprovodi Westminster fondacija, uz podršku Vlade Velike Britanije.

Prezentacija će biti održana povodom Međunarodnog dana žena koji se širom svijeta obilježava 8. marta, a ovom prilikom biće predstavljena i Grupa za ekologiju “Udahni zdravlje” koju čine političarke iz različitih parlamentarnih stranaka u BiH okupljenih u okviru programa mentorstva Westminster fondacije za demokratiju.

Skup će biti održan u hotelu “Hils” na Ilidži, sa početkom u 11.00sati , a medijima će se 1 obratiti britanski ambasador u BiH Matthew Field i predstavnica grupe za ekologiju “Udahni zdravlje”, najavljeno je iz Britanske ambasade u BiH.

ZADNJE VIJESTI IZ Bosna i Hercegovina

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision