Četvrtak, 24. Septembra 2020.
Unsko-sanski kanton 14° C Overcast Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

24. Septembra. 2020. Zanimljivosti
Gledaju samo svoju korist: Ovo su tri najsebičnija horoskopska znaka

Osobe rođene u ova tri znaka teško održavaju dobre odnose s ljudima jer gledaju isključivo sebe i svoje potrebe žele zadovoljiti. Njihova sebičnost je problem kojeg često nisu ni svjesni.Nezgodna stvar s ovom osobinom je to što ljudi nisu u stanju vidjeti u čemu griješe. Iz njihove je perspektive problem u svima ostalima, a ne u njima.

Pripadnici ova tri horoskopska znaka slove za najsebičnije.

Blizanci

Zbog svog prevrtljivog stava često ih se smatra ispraznima i površnima. Blizanci se prilagođavaju okruženju u kojem se nađu zbog svojih ličnih sebičnih pobuda. Mogu vas uvjeriti da su velikodušni, ali vrlo brzo ćete shvatiti da to nije istina. Osobe rođene u znaku Blizanaca uglavnom su vrlo neozbiljne i žele samo sebi ugoditi pod svaku cijenu. Kada im se vi jednom obratite za pomoć, oni su tada zauzeti, nemaju vremena ili vam jednostavno ne daju objašnjenje zašto ne žele pomoći.

Lav

Lavovi obično moraju imati sve što žele pa nije iznenađujuće da imaju veliku dozu sebičnosti. Pripadnici ovog znaka smatraju da su bolji od drugih te su uvjereni da zaslužuju sve što zamisle, a na putu ka ostvarenju svojih ciljeva ne prezaju ni pred čim. Ako ih zamolite za uslugu, odmah će početi razmišljati što oni mogu dobiti od vas.

Djevica

Djevice u svakome pronađu nedostatak, ali rijetko su samokritične. Svoj oštri vid koriste većinom da pronađu mane u drugoj osobi. Djevicama je važno da sve ide po njihovim uvjetima i pravilima. Ne reagiraju dobro na kritiku pa je uzaludno i pokušati im dati do znanja ako pretjeraju. Sebičnost pokazuju tako što dobrotu drugih uzimaju zdravo za gotovo, a osjećaje drugih potpuno zanemaruju.

ZADNJE VIJESTI IZ Zanimljivosti

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision