Subota, 5. Septembra 2020.
Unsko-sanski kanton 0° C Overcast Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

5. Septembra. 2020. Region
DPS Mile Đukanovića: Podržat ćemo svaku vladu koja će slijediti nacionalne interese

Demokratska partija socijalista (DPS) saopštila je da njen izborni rezultat predstavlja neuspjeh i da je spremna da bezuslovno podrži svaku vladu koja slijedi ključne vrijednosti i ostvaruje nacionalne interese Crne Gore.

– Polazeći od okolnosti da ne možemo formirati poslaničku većinu, a time i novu vladu sa dosadašnjim koalicionim partnerima, izborni rezultat predstavlja neuspjeh, smatraju u toj partiji.

Glavni odbor DPS-a sinoć je razmatrao je rezultate parlamentarnih izbora održanih u nedjelju, 30. augusta, te je konstatovano da svi u Crnoj Gori imaju razloga za zadovoljstvo zbog demokratske atmosfere u kojoj je protekao izborni dan.

– DPS je, kao što našoj partiji i dolikuje, pokazao zavidan nivo političke kulture svojim odnosom prema izbornim rezultatima, što se prvi put dešava u našoj zemlji, smatraju u toj partiji, gdje su ocijenili da su i dalje ubjedljivo najjača politička snaga u Crnoj Gori.

Iz DPS-a su naveli da, uprkos tome, partija i svi pojedinci koji su učestvovali u kreiranju državne politike u prethodnim decenijama mogu biti ponosni na ono što su ključne vrijednosti koje su ostvarili.

Naredne sedmice bi, kako je sinoć zaključeno, trebalo da krene detaljna analiza izbornih rezultata u svim opštinskim organizacijama.

ZADNJE VIJESTI IZ Region

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision