Tuesday, 29. November 2022.
Unsko-sanski kanton 3° C Overcast Clouds
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

7. Juna. 2022. USK
Donacija općine Bužim za Futsal klub “Bužim”

Kao što nam je već od ranije poznato načelnik općine Bužim Mersudin Nanić od početka svog mandata pruža nesebičnu podršku svim članicama Sportskog saveza na svim takmičenjima, a naravno podrška je i svim manifestacijama koje se održavaju u općini Bužim.

Ovom prilikom Općinski načelnik je odlučio ovu prelijepu priču u našem Bužimu krunisati vrijednom donacijom, i omogućiti našem klubu, najmlađem  sportskom klolektivu koji su tek registrovani, da spremni dočekaju predstojeću sezonu. Ispred općine Bužim, odlučio je donirati komplet opremu za seniorski pogon ovog malonogometnog kluba, od trenirki, šorceva, dresova, štucni i sportskih torbi.

Kada mu obaveze dozvole uključi se i u pripreme sa seniorskim pogonom, gdje je i prepoznao potencijal kod mladih igrača čiji je glavni cilj odgovoran i uporan rad koji u konačnici donosi uspjeh na sportskom terenu.

Članovi Futsal kluba “Bužim” od srca se zahvaljuje Općinskom načelniku i raduje se budućoj suradnji između Futsal klub “Bužim” i općine Bužim ali i svih onih koji žele pomoći da ovaj najmlađi sportski kolektiv prohoda.

Preuzeto sa web portala: ckbuzim.ba

ZADNJE VIJESTI IZ USK

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision