Srijeda, 11. Decembra 2019.
Unsko-sanski kanton 23° C Clear Sky
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Velkaton
Melbourne
Chicago
London

11. Decembra. 2019. Zanimljivosti
Amerikanac se iznenadio nakon testiranja Mercedesa na ležećem

I dok svjedočimo pravoj poplavi različitih vrsta ležećih policajaca na našim cestama, sve je više onih koji misle da nije potrebno usporiti pri prelasku preko njih.

Nakon ovog videa će malo razmisliti.

Postoje i oni vrlo oprezni koji tvrde kako prelazak preko ove namjerne cestovne prepreke uništava podvozje automobila. Jedan od takvih je vlasnik Mercedesove E klase iz Chicaga, koji je odlučio snimiti što se sve događa s njegovim automobilom kod prelaska ležećeg policajca, i to neprilagođenom brzinom.

Neka vas nedostatak pojedinih dijelova karoserije ne razoruža. Oni su dali danak nekim prijašnjim testiranjima, a i ovako imamo otvoren pogled na sadržaj automobila. Vozač je pritom snimalo dolaske na različite prepreke i to pod različitim kutom.

Odmah na početku spomenimo kako je autor također namjerno napravio pogrešku koju mnogi vozači često čine. Naglo je zakočio prije same prepreke i tako opterećenje prebacio na prednju osovinu. Ovdje ćemo odmah pohvaliti E klasu jer je uspješno preživjela ove nimalo lagane testove. Uostalom, pogledajte sami.

ZADNJE VIJESTI IZ Zanimljivosti

RTV VT ROYAL d.o.o.
Kulište 2, 77230 Velika Kladuša
Bosna i Hercegovina
T: (+387) 037 775 168
F: (+387) 037 775 159
E-mail
marketing.velkaton@gmail.com
© 2019 Royal d.o.o. Sva prava zadržana. Portal dizajnirao i razvio Cybervision